Kargı İlçe Müftülüğünün 2024 yılı Ramazan ayı faaliyetleri belli oldu
banner110

İlçe Müftülüğünden yapılan açıklamada yurdun her köşesinde olduğu gibi Kargı’da da Ramazan ayının büyük bir heyecan ve coşkuyla karşılandığı, ilk teravih namazının 10 Mart Pazar Günü kılınacağı ifade edildi.
Yapılan açıklamada, “İlk sahura 11 Mart Pazartesi gecesi kalkacağız. Kargı İlçe Müftülüğü olarak Din Görevlilerimiz/Gönüllülerimiz ile birlikte Ramazan ayını daha bir coşkulu idrak ve ruhuna uygun ihya edilebilmesi amacıyla bazı faaliyetler icra edeceğiz. Din Görevlilerimiz/Gönüllülerimiz ile birlikte icra edilecek faaliyetlerimizden bazıları; Cami ve Kur'an Kurslarımızda görev yapan bütün görevlilerimiz, görev yerlerinde mukabele okuyacak, Merkez Mihrihatun Camii'nde Sabah ve İkindi namazlarından önce mukabele okunacak. Ramazan Ayı boyunca her gün Öğle ve Yatsı namazlarından önce İlçemiz Mihrihatun Camimizde vaaz edilecek, Merkez Terziler Camii'nde Hatimle Teravih Namazı kıldırılacak. Fitre miktarı: 130 TL, Ramazan Bayramı:10 Nisan 2024 Çarşamba, Ramazan Ayının Ülkemize, İslam Âlemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini, Ramazan'ın feyz ve bereketinden müstefit olarak geçirilmesini Yüce Allah'tan niyaz ederiz.” Denildi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.