Kargı'daki orman işçileri kadro aldı
banner110

Öz Orman- İş Sendikası Genel Başkanı Settar Aslan, Amasya Orman Bölge Müdürü Ferdi Özer ve personel katılımıyla düzenlenen programda konuşan Bölge Müdürü Ferdi Özer yapmış olduğu konuşmada; ‘Ormancılık; Dört mevsim ve 7/24 süreklilik arz eden yazın köz, kışın buz üzerinde devam eden; Sınırları tepe sırtları ve vadilerle çizilmiş, üstü açık, kapısı penceresi olmayan bir iş sahasında zaman mefhumu gözetilmeyen faaliyetleri kapsadığından bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesinde orman işçilerimizin iş gücüne ve emeğine her zaman ihtiyaç duymaktayız.
Bu nedenle geçici işçi kadrosunda çalışan mesai arkadaşlarımızın sürekli işçi kadrolarına geçmeleri kendilerini, ailelerini ve bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.

Orman yangınlarıyla mücadelede kor alevlere karşı korkusuzca en ön saflarda yer alan, ormanın kahramanları olan işçi kardeşlerimizin kadroları hayırlı ve uğurlu olsun.
Kadro alınması sürecinde emeği geçen, Öz Orman- İş Sendikası Genel Başkanımız Settar Aslan’a, iş gücümüzün artırılmasından dolayı Orman Genel Müdürlüğümüze Orman Bakanlığımıza ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyor, Kadroların işçi arkadaşlarımıza teşkilatımıza ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum’’ dedi.


Öz Orman-İş Sendika Başkanı Settar Aslan da "Bugün düğün günümüze birlikte çalıştık mücadele verdik ve kazandık. Kadrolar ananızın ak sütü gibi helaldir. Hayırlı ve uğurlu olsun" dedi. Program sohbet ve istişarelerin ardından iyi niyet ve başarı dilekleriyle sona erdi.

(İpek Acar)

Anahtar Kelimeler:
KargiOrman Işçileri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.