Kargı'da TOKİ sevinci
banner110

Kargı İlçesinde yıllar önce TOKİ evleri için girişimde bulunulmuş, ancak sonuç alınamamıştı.

TOKİ evlerinin yapımı Kargı halkına kısa süre de olsa sevinç yaratmıştı. Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, göreve başladığı gün, Kargı halkına söz vererek, "Gerekirse gece gündüz demeden aralıksız çalışıp, TOKİ evlerini Kargı ilçesine yaptıracağım" demişti. Başkan Şen'in aralıksız çalışmaları meyvesini verdi, hayal gerçek oldu.

16 Aralık 2015 tarihinde yapılan ihale kapsamında 243 konut, 1 camii ve 1 ticaret merkezi ilçeye yapılarak, anahtarları sahiplerine teslim edilmişti.

Başkan Şen, " Bitmedi daha diyerek" ilçeye 2. Etap TOKİ evlerinin yapımına da onay aldı. Tam 712 konut, 300 kişilik 1 camii ve 6 ticaret merkezinin yapım ihalesi 21 Aralık 2017 tarihinde yapılacak. (İbrahim Efe)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.