Kargı 2023 yılında doğalgaza kavuşuyor
banner110

Doğalgazda son hazırlıklarımızı tamamladık. Hazır mıyız;  Kargı, Bayat, Laçin ve Uğurludağ” başlığı ile müjdeyi veren AK Parti İl Başkanı Ahlatcı, Kargı, Bayat, Laçin ve Uğurludağ ilçelerinde Ahlatcı Holding A.Ş. tarafından Doğalgaz yapım işi hazırlıklarını Çorum Gaz Genel Müdürü Kasım Kahraman ve yönetimi ile birlikte incelediklerini ifade etti. 
İl Başkanı Av. Ahlatcı, “20 yıl önce Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde millete hizmet yolunda çıktığımız yolculuğumuzda Türkiye yüzyılı vizyonuyla emin adımlarla ilerliyoruz.
İlçemize değer katan projelerimize hep birlikte imza atmaya devam ediyoruz. 2023 yılında inşallah Alaca, Osmancık, Dodurga, İskilip, Mecitözü, Oğuzlar ve Sungurlu ilçelerimizde olduğu gibi Kargı, Bayat, Laçin ve Uğurludağ İlçelerimizi doğalgazla buluşturuyoruz.
Güzel Kargı’mız, Bayat’ımız, Laçin’imiz ve Uğurludağ’ımız Doğalgaza kavuşuyor, gönlü güzel hemşehrilerimiz isteyecek biz de yapacağız. Gelecek mi gelmeyecek mi diye boş konuşanların dahi hayal bile edemeyecekleri hizmetleri 20 yıldır olduğu gibi yine Ak Partimiz olarak biz gerçekleştirmekteyiz. 
Sadece Kargı, Bayat, Laçin ve Uğurludağ İlçelerimiz değil 2023 yılı ve devamında Ortaköy, Boğazkale ve Beldelerimiz Aşdağul ve Düvenciyle beraber Çorum’umuz tüm ilçeleriyle beraber Doğalgaz kullanan ilk il olma özelliğine kavuşmuş olacaktır. Hemşehrilerimiz isteyecek bizler yapacağız. Çorum birlik içerisinde hep beraber olduğunda başaramayacağı ulaşamayacağı bir iş olmayacaktır. 2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerliyor, “İlçemize değer katan projelere hep birlikte imza atmaya devam ediyoruz.” Dedi. 

Ceren Bilan Topal

Anahtar Kelimeler:
KargiÇorumgazDoğalgaz
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.