'Kandili manevi bir coşku içerisinde karşılıyoruz'
banner110

Kandillerin İslam âlemi için büyük önem arz ettiğini belirten Özdemir, Regaib Kandili’ni büyük bir manevi coşku içerisinde karşıladıklarını ve bu tip günlerde kalplerin yumuşayıp, insanların biraz daha mana âlemine yöneldiğini söyledi.
Özdemir, mesajında “Regaib Kandili, Recep, Şaban ve Ramazan aylarını da kapsayan mübarek üç ayların başlangıcıdır. Üç aylar olarak adlandırdığımız mübarek aylardan, Recep Ayı’nın ilk kandil gecesi olan Regaib Kandili de, bugünlerden birisidir. Cenab- ı Hakkın her mümine bu kandil gününün manevi ikliminden daha fazla yararlanmayı nasip etmesini dilediğini belirten Özdemir, ‘’Bu vesileyle Kargılı hemşerilerimin ve tüm İslam âleminin Regaib Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık âleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.