Kadın Kolları’ndan şehit ailesine ziyaret
banner110

Ak Parti Kargı Kadın Kolları, Şehit Emin Ünal’ın ailesini ziyaret etti.

Ak Parti Kargı Kadın Kolları, ilçede bulunan şehit ailelerini belirli aralıklarla ziyaret ederek sorunlarını dinliyor.

Ziyaretler kapsamında Şehit Emin Ünal’ın ailesini evlerinde ziyaret eden Ak Parti Kargı Kadın Kolları yönetimi ve üyeleri, Şehidin annesi Kadriye Ünal’la sohbet etti.

Ak Parti Kargı Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, "Bu aziz vatan toprakları için can vermiş şehitlerimizin, devletimize ve milletimize emanet ettikleri aileleri hiç şüphesiz bizlerinde ailesidir. Devletimiz bu noktada şehit ailelerinin her daim yanında olmuş ve evlatlarını feda eden bu ailelerimize hiçbir zaman minnet borcunu unutmamıştır. Bizler yarınlarımızı şehitlerimize borçluyuz. Bugün vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğünü sağlamış şehitlerimizin bizlere bıraktığı bu aziz vatan topraklarının bekası için her saniye çalışmakla mükellefiz. Bizler şehitlerimizin, gazilerimizin mirasını layıkıyla gelecek nesillere aktaracağız. Başta Şehit Emin Ünal olmak üzere bu toprakları bizlere vatan kılan, bugünlere getiren her bir şehidimize, her bir gazimize, isimleri bilinmeyen tüm kahramanlarımıza şükranlarımızı ve minnetlerimizi ifade ediyoruz" dedi.

Şehit annesi Kadriye Ünal ise ziyaretlerinden dolayı Esra Peker ve yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.