İlim Yayma Cemiyetinden Başkan Gül’e kutlama
banner110

İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesi Başkanı Kargılı hemşehrimiz Mustafa Tuzcu, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Başkan Gül’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulunan İlim Yayma Cemiyeti Çorum Şubesi Başkanı Mustafa Tuzcu, İlim Yayma Cemiyetinin 1951 yılında kurulduğunu ve o tarihten beri binlerce gence eğitim hizmeti verdiğini ifade ederek, Çorum Şubesinin de şu an itibariyle 200 civarında öğrenciye hizmet verdiğini belirtti.

İlim Yayma Cemiyeti Yönetim Kurulu üyelerinin yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve teşekkür eden Belediye Başkanı Zeki Gül, İlim Yayma Cemiyetinin ülkenin menfaatleri için çaba gösteren cemiyetlerin başında geldiğini belirtti.

İlim Yayma Cemiyetlerinden bu zamana kadar çok değerli insanların da yetiştiğini dile getiren Gül “İlim Yayma Cemiyeti ülkemizin en mümtaz cemiyetlerinden bir tanesidir. Hizmetlerinde hesabi olmayıp hasbi olan insanların bir araya geldiği bu hizmeti yapan insanların Allah rızası için mücadele ettiği bir kuruluşumuzdur. Ülkemize çok büyük katkıları olmuş, çok büyük insanlar yetiştirmiş, değerler yetiştirmiş, ülkesini, vatanını, dinini, devletini seven ve onu yüceltmek için mücadele eden bir cemiyetimizdir. Biz ülkesini, milletini, memleketini vatanını seven hangi kurum, kuruluş, cemiyet, vakıf varsa yaptıkları hizmeti takdirle karşılıyoruz. İlim Yayma Cemiyeti de bu kuruluşların başında gelir” dedi.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.