Halil Oflu Bölge Müdürlüğü görevinden ayrıldı
banner110

Halil Oflu yapmış olduğu açıklamada, “12.09.2019 tarihinde başlamış olduğum Amasya Orman Bölge Müdürlüğü görevimden Genel Müdürlüğümüz emrine görevlendirilmem nedeniyle 25.01.2023 tarihi itibari ile ayrıldım. Bu göreve bizleri uygun bulan ve birlikte çalışmaktan onur ve gurur duyduğumuz başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Bakanlarımıza, Orman Genel Müdürümüz Sayın Bekir Karacabey’e, Genel Müdür Yardımcılarımıza, Daire Başkanlarımıza, Milletvekillerimize, Amasya, Çorum, Samsun ve Tokat Valilerimize, bağlı İl ve
İlçe Belediye Başkanlarımıza, Bölge Müdürlüğümde her kademedeki çalışma arkadaşlarıma, idari personel ve işçi arkadaşlarıma, orman köylülerimize, hemşehrilerimize, millete hizmet yolunda her türlü desteğini esirgemeyen Memur-Sen, Hak-İş, Orman Mühendisleri Odası, Toç Bir-Sen, Öz Orman-İş, Orfamder ile tüm sivil toplum kuruluşlarımızın Genel Başkan, yönetim kurulları ve teşkilatlarına, burada sayamadığım tüm dostlarımıza teşekkür ediyor, helallik istiyorum. “ dedi.

(İpek Acar)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.