Golaz Köyleri Birliği Platformu'ndan Başkan Şen'e ziyaret
banner110

İstanbul'da yaşayan Kargı Golaz Köylerine mensup; Alioğlu, Çobankaya, Çobanlar, Koyunkıran, Tepearkası, Karaosmanlı ve Çalköy Köylerinin dernek başkanları Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

Golaz Köylüleri Birliği Platformu adı altında bir araya gelen derneklerin yöneticileri, Başkan Şen ile Kargı Panayırı ve ilçede yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı istişare yaptılar.

Ziyarete; Platform Başkanı, aynı zamanda Karaosmanlı Köyü Dernek Başkanı Metin Akkuş, Çobankaya Köyü Dernek Başkanı Şaban Zorluca, Çobanlar Köyü Dernek Başkanı Behsim Karaboğa, Koyunkıran Köyü Dernek Başkanı Adem Genç, Tepearkası Köyü Dernek Başkanı Selami Topçu, Alioğlu Köyü Dernek Başkanı Hasan Kaçmaz ile bazı platform temsilcileri katıldı.

Başkan Şen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, konuklarına teşekkür etti. (Selma Çetindere)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.