Fatih Çiçek ve Murat Şen TSO yönetiminde
banner110

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne (TOBB) bağlı Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TSO) seçim heyecanı yaşandı.  Hafta sonu Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi’nde yapılan seçimlerde 21 meslek gurubundan 57 asil 57 yedek meclis üyesi ve meslek komiteleri seçildi.
Kargı’dan Cep Group Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çiçek, Şen Murat Sigorta Aracılık Hizmetleri San. ve Tic. Ltd. Şti Sahibi Murat Şen, 57 kişilik meclis listesine girdi. Meclis üyeleri seçildikten sonra 57 meclis üyesi 1’i başkan 10 kişilik yönetim kurulu üyesini ayrı ayrı oylayarak seçecek.  
Ayrıca meclis üyeleri 7 tane TOBB delegesi, 3 tane Hesap İnceleme Komisyon Üyesi, 6 tane Disiplin Kurulu Üyesi, 22 tane Yüksek İstişare Kurulu Üyesi, 6 tane de Akreditasyon İzleme Komisyonu üyesini seçecek. Çorum TSO’da Meclis Başkanı Erol Karadaş ve Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal yeniden aday olacak. 


 

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.