"Esnafa hizmet etmek temel görevimiz"
banner110

20 Ocak 2018 Cumartesi günü yapılan Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası genel kuruluna katılan Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç, kongre sonrası Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen'i ziyaret etti.

Genel kurul hakkında istişarelerde bulunan ve ilçe esnafının isteklerini Başkan Kılıç'a anlatan Başkan Şen, kendisine yapılan nazik ziyaretten dolayı memnun kaldığını belirterek teşekkür etti.

Ali Yüksel Kavuştu Parkında misafirlerini ağırlayan Başkan Şen, Kargı ilçesinin doğal güzellikleri, yöresel ürün ve lezzetleri hakkında Başkan Kılıç'a bilgiler verdi.

İlçe esnafı ile ilgili düşündüğü projeleri de Başkan Kılıç ile paylaşan Şen; "İlçemiz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçilen kardeşimiz Fevzi Bilgin ve yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dilerim. Ben de Kargı Belediyesi olarak tüm çalışmalarına destek vermeye hazırım. Ben değil biz olarak çalışacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.