Esnaf Odası Çanakkale gezisi düzenledi
banner110

Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde Çanakkale gazisi düzenlendi.

Gezi organizasyonu Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından yapılan ve 3 gün süren Çanakkale gezisine esnafların dışında Kargılılar da ilgi gösterdi. Yaklaşık 50 kişi ile Kargı’dan hareket eden kafile ilk olarak Bursa’yı ardından da Çanakkale’yi gezdi.

Gece hareket eden otobüslerle, sabah erken saatlerde Bursa’ya inen kafile günü Bursa’da geçirerek tarihi mekanları gezdi. İkinci gün Çanakkale’ye varan kafile, gün boyunca tüm şehitlik ve anıtları rehberler eşliğinde gezdi. Namazgah Tabyası, Kilitbahir, Seyit Onbaşı Anıtı, Şahin Dere Şehitliği, Çanakkale Şehitleri Abidesi, Anzak Koyu, Kanlı Sırt, 57. Alay Şehitliği, Conk Bayırı gibi önemli yerleri rehberler eşliğinde gezen kafile, oldukça duygulu anlar yaşadı ve böylesine anlamlı bir gezi düzenlediği için Başkan Fevzi Bilgin’e teşekkürlerini iletti.

Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin geziye sadece öncülük ettiklerini belirterek; ‘’Esnaflarımızdan odamıza böyle bir talep geldi. İçinde bulunduğumuz Mart ayının da Çanakkale Zaferi’ne denk gelmesiyle anlamlı olacağını düşünerek, gelen talepler doğrultusunda Esnaf Odası olarak geziye öncülük ettik. Geziye sadece esnaflar değil Kargı’dan vatandaşlarımızda katıldı’’ dedi.

Başkanı Fevzi Bilgin, gelen talepler doğrultusunda bir yıl sonra daha geniş kapsamlı bir organizasyona öncülük etmek istediklerini belirterek, ‘’Çanakkale’ye gelmeyen, görmeyen tüm esnaf ve hemşerilerimize öncülük yapmak adına önümüzdeki yıl talep olursa daha geniş kapsamlı bir organizasyon yapmak istiyoruz’’ şeklinde konuştu.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.