Doğup büyüdüğü ilçeye Diş Hekimi olarak geri döndü
banner110

Aslen Kargı Göl Köy’lü olan Diş Hekimi Aygül Yavuz, Orta Mahalle İnönü Caddesi No:54 adresindeki kliniğin açılışını gerçekleştirdi. Duaların okunmasının ardından, İşyerinin açılışını Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve Diş Hekimi Aygül Yavuz’un babası Burhan Yavuz yaptı. Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen işyerinin hayırlı ve bereketli olması temennisiyle açılış kurdelesini kesti.

‘DOĞUP BÜYÜDÜĞÜM İLÇEYE DİŞ HEKİMİ OLARAK DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM’’

Açılan klinik hakkında bilgiler veren Diş Hekimi Aygül Yavuz, ‘’Doğup büyüdüğüm yere diş hekimi olarak döndüğüm için mutluyum. Burada kanal tedavisi, dolgu, implant ve her türlü diş tedaviyi yapıyoruz. Hastalarımı bekliyorum. Her türlü tedavinizde yanınızda olurum. Kargımıza ve şahsıma hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.