Davos yapı Çorum’un havasını değiştiriyor
banner110

Keçeli, adından sıkça söz ettirdiği projelerinin yanı sıra “Hoyhoy” mevkii olarak bilinen bölgede hayata geçireceği “Davos Villa Sitesi” olarak adlandırılan 110 bin metrekarelik alana yapılacak olan 76 Villa Çorum’da ilk olma özelliği taşıyacak.'Yaşam Alanı Mimarlığı' felsefesini Çorum halkına sunan başarılı iş adamı Ekrem Keçeli, villa sitesinin 3 yıl içerisinde tamamlanacağını ve villa projelerinin devam edeceğini söyledi.

Davos Yapı sahibi Ekrem Keçeli yakın zamanda, proje için bir tören düzenleyerek kurban kesti.

MODERN MİMARİYİ DAVOS YAPI GÜVENCESİYLE SUNACAĞIZ

110 bin metrekarelik alana yapılacak olan 76 villa ile ilgili bilgi veren Ekrem Keçeli, “Kendine özel arıtmalı yüzme havuzları, Türk hamamı, saunası, otoparkı bulunan villaların 125 metrekare alana oturduğunu belirterek, 300 metrekaresi kapalı alan olmak üzere 800 metrekarelik özel bahçesi bulunan villalarda rüzgâr akımını engelleyecek şekilde dulda alanların planlandığını söyledi.

Modern mimariyi, teknolojiden üst düzeyde faydalanarak, Davos Yapı güvencesiyle Çorumlulara sunan Ekrem Keçeli, “Ortak alanlar içerisinde yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanlarının bulunacak. Temiz enerji bizim için çok önemli bir faktör. O nedenle kurulacak olan buradaki yeni yaşam merkezinde güneş enerjisinden elektrik üretilecek. Oksijeni bol, temiz enerji kullanılacak. Terasta otururken buradaki temiz havayı hissedeceksiniz ama soğuk havayı hissetmeyeceksiniz. Burada oturacak olanlara temiz hava ve sağlıklı bir yaşam alanı imkânı sunuyoruz” ifadelerine yer verdi.

PROJELERİMİZDE E1 BELGESİ OLMAYAN HİÇBİR MALZEME KULLANMIYORUZ

Avrupa standartlarında, doğal gaz kaçak sistemleri, dairelere özel solenoid vanalar, otopark hizmeti dairelere özel Türk hamamları, ısı, ses ve su yalıtımlarının yanı sıra dış cephelerde granit kullanıldığına değinen Ekrem Keçeli, “Binamıza E1 Belgesi olmayan hiçbir malzeme kullanmıyoruz. E1 Belgesi, kanserojen madde içermeyen malzemelerin belgesidir. Bataryalarımızın içerisindeki dökümümüz yüzde yüz pirinçtir. Kurşun içermez. Türkiye’de üretilen bataryalar yüzde 95 pirinç yüzde 5’i kurşundur. Kurşun da suyu görünce çözülür. Dolayısıyla insanlar kanserojen maddelerle temas eder. Ama bizim bataryalarımızın hepsi yüzde yüz pirinç dökümdür.

EKREM KEÇELİ ÇORUM’UN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRİYOR

Ekrem Keçeli, Çorum’a daha önce kazandırdığı projelerle adından söz ettirmişti. BUKET TOWER, İLKE HAUS, BESTE HAUS, KEÇELİ HAUS ve NAZLI HAUS, NERGÜL HAUS projeleriyle tanınan Keçeli, şimdi de Hoyhoy mevkiinde yeni bir yaşam alanı kurmanın hazırlığı içerisinde.

Keçeli, 76 villadan oluşan yeni projenin inşaatının 3’er etap halinde gerçekleştirileceğini ve toplamda 3 yıl içerisinde villaların hazır hale geleceğini söyledi.

DAVOS YAPI FARKIYLA 400 DAİRE 50 İŞYERİ YAPTI

Çorum’da inşaat sektörünün nabzını tutan Ekrem Keçeli, Davos Yapı güvencesiyle 8 yılda 400 daire 50 işyerinin yapımını tamamladı. Keçeli, “Biz insanların yaşam alanlarını onların isteklerine uygun bir şekilde tasarlıyoruz. Bunu yaparken zeminin sağlam olmasına ve malzemelerin kalitesine her zaman özen gösteriyoruz. Davos Yapı güvencesiyle 8 yılda 400 daire 50 işyerinin yapımını tamamladık” dedi.

,

PROJELERİNE İLGİ YOĞUNLUĞU

Son olarak projelerine ilgi gösteren herkese teşekkür eden Ekrem Keçeli, “Projelerimiz Çorum halkından olduğu gibi Avrupa ve Çorum dışından da mülk sahibi olmak isteyen vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görüyor. Yapım aşamasında dairelerimiz tükeniyor. İnsanlar projelerimizdeki insan odaklı çalışmamızı fark ediyor. Biz en ince ayrıntısına kadar her şeyi düşünüyoruz ve projelerimizde uyguluyoruz. Yoğun ilgi gösteren herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
Davos Yapı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.