Çorumlu Bürokratlar Derneği kuruldu
banner110

Derneğin amaçları arasında; “Bürokraside yer alan hemşehrileri birbirleriyle tanıştırmak, hemşehrilerin arasında sosyal, kültürel, ekonomik ve dayanışmayı sağlamak, devlet yönetiminde ve bürokraside yer alan hemşehrilerin bilgi ve birikimlerini gençlere aktarmak, gençlerin ülke yönetiminde yer almalarını sağlayarak etkin çalışmalar yapmak, Çorum’un yetiştirdiği kişileri yeni nesillere tanıtmak ve geleceğe taşımak, Çorum’un unutulan ya da unutulmaya yüz tutmuş kültürel değerlerini canlandırmak yeni nesillere aktararak, tarihi, kültürel ve turistik zenginliklerini korumak, güzelleştirmek, tanıtmak için yönetici ve bürokratlarla işbirliği yapmak, eğitim ve öğrenim gören Çorum’lu yetenekli öğrencileri desteklemek, Çorum’un tarihi, kültürel ve turistik değerlerini ortaya çıkarmak, tanıtmak , ulusal ve uluslararası projeler oluşturmak, oluşturulan projelere katılmak veya destek olmak” olduğu belirtildi.

Çorumlu Bürokratlar Derneği ilk toplantısını 21.06.2022 tarihinde Yönetim Kurulu Başkanı Metin Karaman Başkanlığında gerçekleştirdi.

Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı ve Çorumlu Bürokratlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Karaman toplantı açılışında gerçekleştirdiği konuşmasında;“Niyet hayr, Akıbet hayr diyerek çıktığımız bu yolda 30 Haziran 2022 tarihinde Derneğimizi kurduk.

Derneğimizin kuruluşu öncesi ve sonrası birçok görüşmeler ve istişareler gerçekleştirdik. Kurucu üye olarak yer aldığım Derneğimizin yapılan ilk Genel Kurulu sonrası Yönetim Kurulu Başkanı seçilerek görevimize başladık, Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu listelerimizi oluşturduk.

Derneğimizin kamuoyuna ilan edilmesi, üyelerinin tanışması ve kaynaşması, amaçlarımızın anlatılması, faaliyetlerimiz hakkında istişareler yapılması amacıyla 21 Ekim 2022 Cuma günü toplantımızı gerçekleştiriyoruz.Rabbim mahcup etmesin, Ülkemize ve Milletimize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin.” diyerek sözlerini tamamladı.

Toplantıda söz alan Dernek Üyeleri ve davetli Bürokratlar görüş önerilerini dile getirdiler, iyi dilek ve temennilerini sundular.

Toplantıya Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkan Yardımcısı ve Çorumlu Bürokratlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Karaman, Yargıtay 3. Ceza Dairesi Başkan Vekili Hakan Yüksel, Aybü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özcan Güngör, Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Babuccu, İç Ticaret Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Tuğrul Kaynarca, TCDD Genel Müdürlüğü Daire Başkanı İbrahim Çelik, İller Bankası Daire Başkanı Salim Özgenç başta olmak üzere çok sayıda Çorumlu Bürokrat katılım sağladı.

Çorumlu Bürokratlar Derneğinin Yönetim ve Denetim Kurulları aşağıdaki isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Metin Karaman:             Yönetim Kurulu Başkanı

Orhan Babuccu:             Yönetim Kurulu Başkan Vekili

Selahattin Uzunkaya:     Yönetim Kurulu Başkan Yrd.

Ramazan Ilıkkan:            Yönetim Kurulu Başkan Yrd.

Alpaslan Çuhacı:             Muhasip Üye

Salim Özgenç:                Yönetim Kurulu Üyesi

Faruk Ağaçbacak:           Yönetim Kurulu Üyesi

DENETİM KURULU ÜYELERİ

Ömer Küçükevcilioğlu

Ömer Tök

Habil İlyas Sarıyerli

Dursun Şen

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.