ÇORDEF'de kan değişimi
banner110

Çorumluların İstanbul'da en önemli sivil toplum kuruluşlarından olan Çorum Dernekler Federasyonu'nun (ÇORDEF) 4. olağan Genel Kurulu Eyüp Sultan Kültür Merkezi'nde yapıldı.
Genel kurulda iki başkan adayı katıldı. Mevcut Federasyon Başkanı İsmail Gölten ile Federasyon Başkan Vekili Dursun Ünlü 'nün kıyasıya yarıştığı seçimde ipi Dursun Ünlü göğüsledi.
Yapılan genel kurul sonrası değerlendirmede bulunan çiçeği burnunda yeni ÇORDEF Başkanı Dursun Ünlü ;'Biz kazanmadık, biz kaybettik. ÇORDEF Çorumlular kazandı 'diyerek Birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ünlü, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu gün 4.yapılan ÇORDEF Çorum dernekler federasyonu seçiminde katılan bizlere oy veren vermeyen bizleri destekleyen tüm başkanlarıma delegelerine hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Biz rekabet için değil, birlik ve beraberlik için çıktık bu yola Çorumluyuz birbirimizden sorumluyuz ' dedi.
Dursun Ünlü başkanlığında oluşturulan yeni yönetim ise şu isimlerden oluştu: 
"Yönetim Kurulu Üyeleri; Dursun Ünlü, İsa Sözen, Erol Yavaş, Nihat Çeşme, Ercan Sezginoğlu, Battal Kaçmaz, Besim Karaboğa, Kamil Gezer, Kamil Beldek, Abdullah Çıtak, Osman Gölet, Gamze Kaya, Veysel Erdem, Musa Cebeci, Ümit Bilmez.
Denetim Kurulu Üyeleri ise İbrahim Sözen, Mustafa Canlı, Bekir Okumuş."


 

Ceren Bilan Topal

Anahtar Kelimeler:
çordefDursun ünlü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.