Çayıra araç girişi yasaklansın!
banner110

Kargı Çiftçi Mallarını Koruma Başkanlığı, Kaymakamlığa müracaat ederek Çayır alanına araçlarla girilmesinin yasaklanmasını talep etti.
Kargı’nın en çok ilgi gören ve herkesin uğrak yeri haline gelen Çayır alanında özellikle son yıllarda çok tahribata uğraması nedeniyle çiftçiler çayır alanındaki asfalt yolların dışındaki çim alanlara araçların girmemesi için tel örgü çekilerek araç girişine yasaklanmasını talep etti.
HASAN CAN: ''ÇAYIR BİRÇOK İLÇEDE BULUNMAYAN BÜYÜK BİR NİMET''
Çiftçi Mallarını Koruma Başkanı Hasan Can konuyla ilgili Kargı Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, çayırın ilçede her kesim tarafından kullanılan ve birçok ilçede bulunmayan büyük bir nimet olduğunu vurguladı. Talebin hem çiftçi hem de vatandaşlardan geldiğinin altını çizen Can, ‘’Çayır alanımız hem çiftçilerimizin hem de vatandaşlarımızın kullandığı eşsiz bir alan. Ancak görüyoruz ki bu güzellik son zamanlarda çok tahrip ediliyor. Bu nedenle bize gelen talepleri de değerlendirerek, Kargı Kaymakamlığı’mıza dilekçemizi verdik. Çayırın dört bir yanında bulunan asfalt kısımlar haricindeki çim bölümlere araç girmemesi, böylece çayırın hem çiftçi hem de vatandaşlarımız tarafından daha verimli kullanılacağını belirttik’’ şeklinde konuştu.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
Kargiçayır Alanı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.