Başkan Şen’den ÇPAL’in Tulum Peyniri Projesine destek
banner110

Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından, MERGEN Projeleri kapsamında gerçekleştirilen Kargı Tulum Peyniri’nin nesilden nesile aktarılarak, bilinçli üretici ve tüketicilerin yetiştirilmesi projesine Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’den de destek geldi.
Kargı Çok Programlı Anadolu Lisesi Okul Müdürü Halil Dağ’ı arayarak projeden dolayı tebrik eden Başkan Şen, proje ekibini belediyeye davet etti. Başkan Şen’in daveti üzerine Okul Müdürü Halil Dağ, proje öğretmeni Merve Karadut ve projede yer alan öğrenciler Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’i makamında ziyaret etti.
Proje öğretmeni Merve Karadut’tan proje hakkında bilgiler alan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Kargı’nın bir değeri ve lezzeti olan Tulum Peyniri’ni projede konu etmeleri nedeniyle teşekkür ederek, projeye her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirtti. Okul Müdürü Halil Dağ ve proje ekibi, başkan Zeki Şen’e kendilerini ağırladıkları ve projeye verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.