Başkan Dereli’den, Babalar Günü ve Kurban Bayramı kutlama mesajı 
banner110

Bayramların, toplumsal dayanışmanın, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun yaşandığı, insanlar arasındaki sevgi ve saygının pekiştiği, dostluk ve kardeşlik duygularının güçlendiği günler olduğunun altını çizen Başkan Dereli, “Dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, yardımlaşma ve paylaşımı simgeler. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlendirmeliyiz. Güzel ilçemizin değerli insanlarıyla birlikte bayram sevincini paylaşmanın mutluluğunu yaşarken, Kurban Bayramı'nın insanlığa ve İslam âlemine sağlık ve huzur getirmesini temenni ederim. Bu duygularla, Kargılı hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramını en içten dileklerimle kutlarım.” dedi. 

BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN’

Öte yandan 16 Haziran 2024 Pazar günü kutlanacak olan Babalar Günü dolayısıyla da bir mesaj yayınlayan Başkan Dereli, “Karşılıksız bir sevgiyle, çocukları için büyük bir özveriyle hayatlarını adayan tüm babalar, gerçek anlamda birer kahramandır. Çocuklarına özgüven aşılayan, ilk kahramanları olan ve ailesine destek olmaktan çekinmeyen babalarımızın değeri paha biçilemezdir. Sevgi, şefkat ve hoşgörü dolu yürekleriyle evlatlarına destek olan babalarımız, aile mutluluğu için gereken tüm fedakarlıkları yapmaktan çekinmezler. Hayata en iyi şekilde hazırlamak adına büyük bir çaba sarf eden babalarımız, evlatları için var güçleriyle mücadele ederler. Onlar, çocuklarının sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için ellerinden geleni yaparlar. Her koşulda dimdik durmayı, asla pes etmemeyi ve yaşamın zorluklarına karşı direnç göstermeyi öğretirler. Bu duygu ve düşüncelerle, şehit babaları başta olmak üzere tüm babaların Babalar Günü'nü en içten dileklerimle kutlarım.” Dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.