Abdullah Mutlu Tokgöz, İYİ Parti’den Milletvekili aday adayı
banner110

İYİ Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Abdullah Mutlu Tokgöz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Bugün İYİ Parti Genel Merkezimizde Çorum eski milletvekilimiz Dr. Melek Hanım ile karşılaştık ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ayfer Yılmaz Bakanımızla adaylık sürecime ilişkin istişarede bulunduk” ifadesine yer verdi. 
ABDULLAH MUTLU TOKGÖZ KİMDİR?
İYİ Parti Mamak İlçe Başkanlığı İlçe Delegesi olan Tokgöz, Atılım Üniversitesi’nde Sağlık Kurumları İşletme Bölümü’nde Yüksek Lisans yaptı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi/ Mülkiye Lisans mezunu olan Tokgöz, Ankara’da yaşıyor. Memleketi Kargı, Çorum olan 1970 doğumlu, evli ve bir çocuk babası olan Tokgöz, Devlet kademelerinde 25 yıllık tecrübeye sahip ve İngilizce biliyor. 

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.