‘18 Mart iman ve kahramanlık destanıdır’
banner110

Açıklamasına ”18 Mart 1915 tarihinde kazanılan Çanakkale Zaferi kahraman Türk milleti ve askerinin iman ve kahramanlığının destanıdır” diye başlayan Başkan Murat Soruk, “Metrekareye 6 bin merminin düştüğü bu zafer vatanın bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı söz konusu olduğunda, Türk Milletinin neleri başarabileceğinin en güzel örneğidir. 
Şehitlerimizin kutsal armağanı olan bu topraklara, damarlarında asil kan dolaşan Türk Milletinin evlatları bugüne kadar sahip çıkmıştır ve bundan sonra da canından aziz tuttuğu bu kutsal emaneti koruyacaktır.
Çanakkale Zaferimizin yıldönümünde, bizlere bu büyük zaferi armağan eden, başta Gazi Mustafa Atatürk olmak üzere Çanakkale savunması ile Türk milletinin en büyük destanlarından birini kanlarını dökerek tarihe yazan silah arkadaşlarını, kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi 'Vefası olmayanın, imanı da olmaz' düsturu ile minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz” dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.