Kargı’ya doğalgaz müjdesi
banner110

Kargı için beklenen doğalgaz müjdesini 22. Dönem Ak Parti Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu verdi. Kavuştu doğalgaz çalışmalarının 2018 yılı içerisinde başlayacağını söyledi.
Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen 6. Olağan İl kongresi sonrasında 22. Dönem Ak Parti Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu Kargı ekibiyle bir görüşme gerçekleştirdi.


Görüşmeye Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis üyeleri ile bir araya gelen Kavuştu Kargı’ya doğalgaz müjdesi verdi.

ÇALIŞMALAR 2018 YILI İÇERİSİNDE BAŞLAYACAK
Doğalgaz çalışmalarının 2018 yılında başlayacağını belirten 22. Dönem Ak Parti Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, konuyu yakından takip ettiğini belirterek, ‘’Doğalgaz çalışmaları bu yıl içerisinde Kargı’da başlayacak. İnşallah kısa sürede tamamlanarak Kargılı hemşerilerimizin hizmetine sunulmuş olacak. İlçemize hayırlı olsun’’ dedi.

CUMHURBAŞKANI NEDEN AÇIKLAMADI?
Bu müjdenin neden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmadığı ise merak edilen bir konuydu.
Ak Parti kaynaklarından edinilen bilgiye göre, konunun çok yeni olduğu, Cumhurbaşkanının konuşma metnin ise önceden belirlendiği için, konuşma metnine eklenemediği, bu nedenle Cumhurbaşkanı tarafından açıklanmadığı belirtiliyor.
Öte yandan Ali Yüksel Kavuştu, Kargı ekiyle birlikteyken doğalgaz firması yetkilileriyle de telefonda görüşüp, konuyu teyit ederek bilgi aldı ve bu konuşmayı Kargı ekibine de dinletti.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.