Kargı Kaymakamlığına vekâleten Taha Soydaş atandı
banner110

022/392 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile Şanlıurfa İli Vali Yardımcılığına atanan Kaymakam Abdulhamid Uyar’ın 22.08.2022 tarihinde Kargı’daki görevinden ayrılmasının üzerine Kargı Kaymakam Vekilliğine Taha Soydaş getirildi. Kargı Gazetemizin Muhabiri Turan Ozan Acar, Kaymakam Vekili Taha Soydaş’ı makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediğini ifade etti. Kaymakam Vekili Taha Soydaş ile bir süre sohbet eden Muhabirimiz Turan Ozan Acar, hayırlı olsun dileklerini de iletti.

TAHA SOYDAŞ KİMDİR?

1994 yılında Batman’da dünyaya gelen Taha Soydaş, asker çocuğu olmasından dolayı ilk, orta ve lise eğitimini farklı şehirlerde tamamladı. 2017 yılında Kırıkkale’de üniversite eğitimi alarak hukuk alanından mezun oldu. 2-3 yıl avukatlık yapan ve stajını tamamladıktan sonra Kastamonu Jandarmada Disiplin subayı olarak askerlik görevini yerine getiren Taha Soydaş, daha sonra Kaymakamlık sınavlarına girerek, elde ettiği başarı ile Kaymakam oldu. Sungurlu ve Mersin Akdeniz’de Akdeniz Kaymakamı Muhittin Pamuk’un yanında Kaymakam refikliği yapan Taha Soydaş, ilk görev yeri olarak Kargı Kaymakam Vekilliğine atandı.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.