Kargı'da doğalgaz çalışmaları Nisan'da başlıyor
banner110

AK Parti Çorum İl Başkanlığı tarafından istişare toplantısı düzenlendi. AK Parti ile belediye başkanlarının katılımıyla yapılan toplantıda AK Partili belediyelerin çalışmaları ve parti çalışmaları ele alındı.

Toplantıda Kargılılara doğalgaz müjdesi verildi.

2019 yerel seçimlerinde ilçe halkının doğalgaz talebinde bulunduğunu hatırlatan AK Parti MKYK üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, "Zeki başkanımızın seçiminde değerli Kargılı hemşehrilerimizin bizlerden isteği olan doğalgaz sözümüzü bu gün yerine getiriyouz. Kargı ilçemizde kışın kova taşımaktan usanan  annelerimize, bacılarımıza, kardeşlerimize tüm hemşehrilerimize doğalgaz hayırlı olsun.

Nisan ayında alt yapı çalışmalarına başlanılarak 2022’de çalışmaları tamamlayarak bu yıl Kargı'mızda doğalgaz ateşimizi yakacağız. Aynı zamanda Kargı ilçemiz ile birlikte Laçin, Bayat, Uğurludağ, Ortaköy, Boğazkale ilçeleri ile Aşdağul ve Düvenci beldelerinde de çalışmalar eş zamanlı olarak başlayıp Laçin, Bayat ve Uğurludağ ilçelerimize 2022’de Ortaköy, ilçelerimiz ile Aşdağul ve Düvenci beldelerimizide  2023’de doğalgaz ile buluşturacağız. Bogazkale ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor" dedi.

İstişare toplantısına AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, MKYK Üyesi Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Milletvekilleri Erol Kavuncu, Oğuzhan Kaya, Çorum İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, Çorum Belediyesi Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları ve İlçe Belediye Başkanları katıldı.

YATIRIMLARIMIZ KESİNTİSİZ DEVAM EDECEK

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, Kargı ilçesini doğalgazla buluşturacaklarının müjdesini verdi.

Kargı’ya yapılan yatırımların kesintisiz devam edeceğini belirten AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ilçeye yapılan yatırım ve gelen hizmetleri anlattı ve talepleri dinledi.

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

"Gelecekmi gelmeyecekmi diye boş konuşanların dahi hayal bile edemeyecekleri hizmetleri 20 yıldır olduğu gibi yine Ak Partimiz olarak biz gerçekleştirmekteyiz. Bunun en büyük örneği bugün burada açıkladığımız gibi Kargımıza doğalgazımızın müjdesini veriyoruz. Sadece Kargımız değil bu yıl içerisinde Bayat Uğurludağ Laçin , bir sonraki aşamada Ortaköy Boğazkale ve Beldelerimiz Aşdağul ve Düvenciyle beraber Çorumumuz tüm ilçeleriyle beraber Doğalgaz kullanan ilk il olma özelliğine kavuşmuş olacaktır.

Hemşehrilerimiz isteyecek bizler yapacağız. Çorum birlik içerisinde hep beraber olduğunda başaramayacağı ulaşamayacağı bir iş olmayacaktır.

2023 hedeflerine doğru emin adımlarla ilerlediklerine işaret eden Ahlatcı, “İlçemize değer katan projelere hep birlikte imza atmaya devam ediyoruz. 2023 yılında inşallah Kargı İlçemizi doğalgazla buluşturacağız”

www.yaylahaber.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.