Yunus Emre İlkokulunda 23 Nisan coşkusu
banner110

Kargı'nın Akkise Köyü’nde bulunan Yunus Emre İlk Okulu, 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde kutlama programı ve kermes düzenledi.

Okul bahçesinde düzenlenen ve şenlik havasında geçen kutlamalara Kargı Kaymakamı Emre Çifci, Cumhuriyet Savcısı Ahmet Rüfai Şahin, İlçe Jandarma Komutanı J.Tğm. Tayfun Köksal, İlçe Emniyet Amiri Komiser Y. Deniz Demirel, Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Küçükaydın, İl Genel Meclis Üyesi Mustafa Yıldız, Halk Bankası Müdürü Ekrem Kalkan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını Okul Müdürü Hamdi Özata yaptı. Öncelikle tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Özata, bugünü özel hissettirmek için çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirterek katılan herkese teşekkür etti.

Öğrenciler tarafından hazırlanan mini konser, yarışmalar, halk oyunları gibi gösteriler izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Programın sonunda 23 Nisan ile ilgili okulda düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Kargı Kaymakamı Emre Çifci ve Cumhuriyet Savcısı Ahmet Rüfai Şahin tarafından verildi.

Ardından okul tarafından düzenlenen kermesin açılışı yapıldı. Kermeste el eşi ürünleri ve ev yemekleri sergilendi.

Sevil Sınayuç

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.