Vali Çiftçi, Yunus Emre İlkokulu inşaatını denetledi: Eğitime yapılan her yatırım geleceğe yatırımdır
banner110

Hızla devam eden Yunus Emre İlkokulu inşaatı, modern ve çağdaş eğitim anlayışının gerekliliklerini karşılayacak şekilde tasarlanıyor. Okul binası, sınıflar, kütüphane ve sosyal alanlarla öğrencilere en iyi eğitim ortamını sunmak amaçlanıyor.

VALİ MUSTAFA ÇİFTÇİ, "EĞİTİME YAPILAN HER YATIRIM..."

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, inşaat alanında yapılan incelemelerin ardından Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, yüklenici firma yetkilileri ve ilçe millî eğitim müdürlüğü ile bir araya gelerek Yunus Emre İlkokulu projesinin detayları ve süreci hakkında bilgiler aldı. Çiftçi, eğitime yapılan her yatırımın, geleceğin mimarları olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için büyük önem taşıdığını belirtti.

Kargı ilçesindeki Yunus Emre İlkokulu'na yapılan bu önemli yatırımla, öğrencilerin başarı çıtasını daha yükseklere çıkarması ve yeteneklerini ortaya koymaları amaçlanıyor. Yeni okul binasının tamamlanmasıyla, öğrencilere ve öğretmenlere daha modern ve konforlu bir eğitim ortamı sunulması bekleniyor.

Vali Mustafa Çiftçi, yaptığı açıklamada Yunus Emre İlkokulu inşaatının önemli bir aşamaya geldiğini ve en kısa sürede tamamlanarak öğrencilerin kullanımına sunulmasının hedeflendiğini söyledi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.