Tıp Fakültesi'ne yerleşti ancak bu başarıyı kimse görmedi!
banner110

Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı sonuçlarının ardından yerleştirme sonuçları da açıklandı. Sonuçlara göre Kargı Fen Lisesi öğrencisi Melike Beygirci 493 puanla Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne yerleşti.

Kargı’da büyük bir başarı örneği gösteren Melike’nin bu büyük başarısı hiçbir resmi internet sitesi veya sosyal medya hesaplarında yer almazken, yetkililer tarafından da tebrik ve takdir edilmediği öğrenildi.

Kargı Gazetesi olarak görüştüğümüz Melike Beygirci bu yıl Kargı Fen Lisesi’nden mezun olduğunu ve Kargı’ya bağlı Beygircioğlu Köyü’nde yaşadığını söyledi. Tıp Fakültesi’ni kazanmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten başarılı öğrenci, herhangi bir yetkili tarafından tebrik edildin mi? Sorumuza hayır cevabını verdi.

Melike’nin başarısın duyurulması ilçe dışından öğrenci alan ve proje okulu olan Fen Lisesi’nin tanıtımı açısından da öneme sahip. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.