Otizme dikkat çektiler
banner110

Özel Eğitim Öğretmenleri Hatice Akpınar ve Pakize Kantarcı rehberliğinde tüm okul öğretmen ve öğrencileriyle 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.
Etkinlik hakkında bilgiler veren Özel Eğitim Öğretmeni Hatice Akpınar ve Pakize Kantarcı Otizmi bir eksiklik olarak değil farklılık olarak bakmaya çalışılması gerektiğini belirterek, ‘’Farklılıkları bu dünyaya çok şey katacak yeter ki farkında ve yanında olmayı bilelim. Farkındayız farklılıklarımızla bir aradayız diyerek tüm okul tek yürek oldu ve otizm kalbi okulumuzda attı. “
Yapılan etkinliğe Kargı Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay’da katıldı. Programı düzenleyen öğretmenlere teşekkür etti. Etkinlik sonunda hazırlanan pano okul duvarına asıldı.

(İpek Acar)
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.