Okul ve öğretmenlere Avrupa kalite etiketi ödülü
banner110

Çorum'da 2020-2021 eğitim öğretim yılında eTwinning projelerinde üstün başarı gösteren öğretmen ve okullara görkemli bir törenle Avrupa ve Ulusal Kalite Etiketi ödülleri verildi.
Millî Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'ne bağlı olarak faaliyet gösteren eTwinning platformunda proje yürüten öğretmen ve okullar ödüllerine kavuştu.
Çorum Buharaevler Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen tören Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Abdullah Kodek, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü İletişim Daire Başkanı Emrullah Uzun, Ulusal Destek Servisi Etkinlik Yöneticisi Turan Göre, İçerik ve Eğitim Sorumlusu Ertan Kocabaş ile şube müdürleri ve çok sayıda davetlinin katılımlarıyla gerçekleşti.
Törende Kargı’dan Atatürk İlkokulu Özel Eğitim Öğretmeni Hatice Akpınar ve Kargı Fen Lisesi İngilizce Öğretmeni Abdullah Münip Tabakoğlu Avrupa Kalite Etiketlerini aldı. 2020-2021 yılında eTwinning projelerindeki katılımı nedeniyle Kargı Fen Lisesine de ‘‘Avrupa Kalite Etiketi Belgesi’’verildi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.