Öğrencileri için konferans salonunu sinemaya çevirdi
banner110
Kargı ilçesinde Cumhuriyet İlkokulu’nda sınıf öğretmeni olan Hasret Aslan’ın bulunduğu ilçede sinema bulunmayınca, sinemayı merak eden öğrencileri için pansiyona ait konferans salonu sinemaya çevirdi.
Öğrencilerine gerçek bir sinema ortamı yaşatmak isteyen Aslan kendi imkanıyla sinema bileti hazırladı. Daha önceden öğrencilere dağıtılan sinema biletleri tıpkı sinemadaki gibi görevli tarafından kontrol edildi.
Okulda sunumlarda kullanılan projeksiyon cihazı ile minik öğrencilerine sinema filmi izlettiren Aslan, ilçede sinema bulunmaması ve sinema olan ilçeye uzaklık nedeniyle öğrencilerine bu ortamı hazırladığını belirterek, hiç sinemaya gitmemiş olan öğrencilerine bu şekilde gerçek bir sinema ortamı yaşatmaya çalıştığını söyledi.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.