Muhtar Adayı Ahmet Yılmaz’dan öğretmenlere kutlama ziyareti
banner110

2024 Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Kargı Bahçelievler Mahallesi muhtar adayı olan Ahmet Yılmaz öğretmenleri de unutmadı.

İlçedeki Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulu, İmam Hatip Orta Okulu, Atatürk İlk Okulu,  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi’ni ziyaret ederek okul müdürleri müdür yardımcıları ve öğretmenlerle görüşerek 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı. Bahçelievler Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Yılmaz yaptığı açıklamada, “Bir ulusun çağdaş ülkeler düzeyine erişebilmesi, eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi gerekmektedir. Öğretmenlik mesleği karşılıklı özveri gerektiren, sabırlı, saygılı, gücünü sevgiden alan dünyanın en güzel mesleklerinden birisidir.

Geleceğimizin teminatlarını yarınlara hazırlayan tüm zorluklara rağmen bu görevi fedakârca yürütmüş olan ve yürütmekte olan, başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve ebediyete intikal eden öğretmenlerimiz olmak üzere görevini layıkıyla yerine getiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.