Kargı’da okul servisleri denetlendi
banner110

Eğitim Öğretim yılının başlamasının ardından Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Amirliği okul servisi şoförleriyle bir toplantı yaptı. Bakanlığın almış olduğu kararlar ve yönetmelik hakkında şoförler bilgilendirildi.

Gerçekleştirilen toplantıya İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Uğur Uluçay, Kenan Yıldız, Kargı Polis Merkezi Amiri Ömer Alay, Trafik Şube personelleri Fatih Saykal ve Saadet Erdem ve servis şoförleri katıldı.

Toplantının ardından tüm servis araçları kontrolden geçirildi. Servis araçlarının Milli Eğitim Bakanlığı’nın servis araçlarıyla ilgili yönetmeliklerine uygunluğu kontrol edilirken, trafik polisleri de araçların evraklarını kontrol ederek, kurallara uyup uymadıklarını denetledi.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiOkul Servisi Denetimi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.