Kargı'da 4 okula temiz belgesi
banner110

Çorum'un Kargı İlçesi'nde Kargı Yunus Emre İlkokulu, Kargı Yunus Emre Ortaokulu, Kargı Şehit Nuri Yıldız Anadolu Lisesi ve Kargı Kargı Hacıhamza Şehit Nuri Yıldız Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne okulum temiz belgesi verildi. 'Okulum Temiz Belgesi ' ile belgelendirilen okullar hızla artmaya devam ediyor. "Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirmesi ve Enfeksiyonu Önleme" iş birliği protokolü kapsamında "Okulum Temiz Belgesi"  almaya hak kazanan okullara Çorum'da toplam 80 okul daha eklendi.
Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen törene İl milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, ve okul müdürleri katıldı. Sarı, konuşmasında "Yapılan denetimlerde bugün itibari ile 92 okulumuz "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanarak, toplamda 292 okul sayısına ulaşarak %73 oranına gelmiştir. Belgelendirme süreci hızla devam etmekte olup, belgeli okul sayımız her geçen gün artacaktır. En kısa zamanda tüm okullarımızı Okulum Temiz Belgesine kavuşturarak, öğrencilerimizi hijyenik ve güvenli ortamlarda eğitim imkanı sağlamak" dedi.  Törende sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Sarı, Okulum Temiz Belgesini almaya hak kazanan okul müdürlerimize belgelerinin takdiminden sonra, Covid-19 ile mücadelede bilinç yerleşmesinde öncülük ettikleri için teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.