İlçe Milli Eğitim Müdürü Uluçay'dan yarıyıl tatil mesajı
banner110

 Uluçay mesajında şu ifadelere yer verdi.

‘’Sevgili öğrencilerimiz, değerli meslektaşlarım ve kıymetli velilerimiz, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı birinci dönemini ilçemiz 12 okulda 1357 öğrenci ve 110 öğretmenimiz ile bugün tamamladık. Öğrencilerimizin karne heyecanını paylaşıyor, sevgili öğrencilerimizi güçlü yarınlara hazırlayan öğretmen ve velilerimizi özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Sevgili öğrencilerimiz, sizler ülkemizin geleceği, evimizin neşesi, milletimizin saygın birer ferdisiniz. Aldığınız karne sadece dönem boyunca yaptığınız çalışmaların ve sergilediğiniz çabanın bir belgesidir. Önemli olan yarınlara hazırlandığınız bu günlerde eksiklerinizi görmeniz ve çalışmaya devam etmenizdir. Çalışmalarınızın karşılığı olan karne heyecanınızı ben de paylaşıyor, sizlerle birlikte aynı sevinci yaşıyorum. Okullar hayat sahnesi olup hayat okulu içerisinde başarılar olduğu kadar da başarısızlıklar da vardır. Çalışmak ve hayata ümitle bakmak, insanın en büyük hazinesidir. Sizlerin de bu anlayış doğrultusunda merak ve yaratıcılığınızla geleceğe hazırlanacağınızı ümit ediyorum.

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının bu dönemi içindeki çalışmalarını güzel bir karne ile taçlandıran öğrencilerimizi yürekten kutluyor; sorumluluk duygusuyla, kararlılıkla evlatlarımıza koşan, öğrencilerimizin kültürle, bilimle, sanatla daha da önemlisi benlikleriyle aralarında sağlıklı bağlar kurmaları için hep beraber çalışan değerli öğretmen ve idarecilerimi tebrik ediyorum. Ayrıca okullarımızda gerçekleştirilen eğitim öğretim faaliyetlerinin etkili ve verimli olabilmesi için, çocuklarımızın maddi ve manevi ihtiyaçlarına fedakarca destek olarak yıl boyunca okullarımız ile iş birliği içerisinde bulunan kıymetli velilerimize şükranlarımı sunuyorum. Sağlıklı ve huzurlu bir şekilde dinlenmiş olarak ikinci dönemde tekrar buluşmak dileğiyle, iyi tatiller’’ şeklinde konuştu.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.