Halk Eğitim'in bağlama kursu başvuruları başladı
banner110

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl açılan ve büyük bir talep olan kursa yaklaşık 100 kişi kayıt yaptırmıştı. Kurs için bu yılda kayıtlar alınmaya başladı.
Kurs ile ilgili bilgiler veren Müzik öğretmeni Orhan Barış Tunç, bu yıl daha fazla kayıt olmasını beklediğini belirtti. Tunç, ‘’Geçtiğimiz yıl açmış olduğumuz kurumsuzu bu yılda açıyoruz. Geçtiğimiz yıl hemen hemen her yaş grubundan yaklaşık 100 kursiyerimiz vardı. Kursun açılmasının ardından kayıt yaptırmak isteyenler, geç kalanlarda oldu. Bu yılda baya yoğun bir talep var, kursun ne zaman açılacağını soran kursiyerlerimizin yoğunluğuna bakınca, bu yıl geçtiğimiz yıldan daha fazla kursiyerimiz olacağını düşünüyorum. Amacımız ilçede herkese bağlamayı, müziği sevdirmek’’ diye konuştu.
Kurs kayıtları hakkında da bilgiler veren Müzik Öğretmeni Orhan Barış Tunç, kayıt için 30 Eylül'e kadar Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ne başvuruda bulunulmasının gerektiğini sözlerine ekledi. Kurslar hafta içi akşam 19:00’da verilecek.

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.