Geleceklerini şekillendirebilecek meslekler hakkında bilgi aldılar
banner110

Kargı Fen Lisesi Müdürlüğü’nün talebi üzerine son sınıf öğrencilerine yönelik olarak gerçekleştirilen meslek tanıtımları bilgilendirmesi kapsamında Kargı Orman İşletme Müdürlüğü teknik personeli tarafından Orman Fakültesi ve Orman meslek okulları ile ilgili mesleki ve dersleri konusunda bilgilendirmede bulundular.

Fen Lisesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında; “Orman Fakültesi ve Ormancılık (MYO) Bölümü hangi üniversitelerde bulunuyor? Ormancılık ve Orman Meslek Yüksek Okulu ilgili bölümleri nelerdir? 

Eğitim süresi kaç yıldır? Hangi puan türlerinde alım yapılıyor? Bölüm dersleri nelerdir? Bölümün mezunları hangi pozisyonlarda çalışıyor? İş olanakları nelerdir?” gibi konularda bilgilendirmelerde bulunularak öğrenciler tarafından yöneltilen sorular cevaplandırıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.