Fen Lisesi’ne 5 yıl aradan sonra 4 öğretmen atandı
banner110

2017 yılından bu yana ilk atamayla hiç öğretmen atanmayan okula son yapılan atamalarda 4 branş öğretmeni atandı. Kargı’nın tek puanla öğrenci alan, proje okulu olan Kargı Fen Lisesi’ne uzun yıllardan beri ilk atamayla öğretmen atanmamış, geçtiğimiz yıllarda 22 öğretmen kadrosu bulunan okulun sadece 8 kadrolu öğretmeni kaldığını yayınlamıştık.

5 YILDIR İLK KEZ 4 ÖĞRETMEN ATANDI

Son yapılan atamayla Kargı Fen Lisesi’ne Tarih, Fizik, Kimya, Edebiyat branşlarında 4 öğretmen atandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in katılımıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen atama töreninde, 99 alanda 20 bin öğretmen ataması yapıldı.
20 bin öğretmenin atandığı atama töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 Eylül itibarıyla öğretmenlerin görevlerine başlayacağını belirterek, "12 Eylül'de sizleri inşallah okullarınızda bekliyoruz." dedi. Yapılan öğretmen atamalarıyla öğretmen kadrosu biraz daha güçlenen Fen Lisesi’nin eğitim kalitesini daha da artarak, daha çok öğrencinin tercih etmesi bekleniyor.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiFen Lisesi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.