Fen Lisesi Teknofes’e hazırlanıyor
banner110

Başarı Belgesi Munip Tabakoğlu’na Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç tarafından verildi. Konuyla ilgili açıklama yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, "Marifet İltifata Tâbidir. "İlçemiz Fen Lisesinde son yıllarda güzel şeyler oluyor. Biz eğitimciler, bürokrasi, yerel yönetim ve basınımızın teşvik, destek ve katkıları ile çok daha güzel başarılar elde ettiğimiz gerçeği ile okulumuz İngilizce öğretmeni Münip Tabakoğlu tarafından "Nasa ','nın  Space Challenge proje fikri yarışmasında Türkiye derecesi kazanılmış, e-Twininig projesi olan Englişh Together projesi ile de hem ulusal Kalite Etiketi hem de Avrupa Kalite Etiketi almayı  hak kazanmıştır.
TÜBITAK 4006 Bilim Fuarı yürütücüsü de olan öğretmenimiz,okulumuz öğrencilerini 2022 yılı düzenlenecek olan TEKNOFES  Fuarına  hazırlamaktadır. Bu nedenle başarılı çalışmaların yakinen takipçisi olan sayın kaymakamımız Abdülhamid Uyar bey tarafından Başarı Belgesi ile taltif edilen ve tarafımızdan kendisine  takdim edilen okulumuz öğretmeni,öğrencilerini bizde tebrik eder, başarılar diliyorum’’ dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.