Fen Lisesi öğrencilerine ‘Kalite Etiketi Sertifikası’ verildi
banner110

Öğrencilere İngilizceyi uygulamada kullanma şansı vermeyi amaçlayan “English Together” eTwinning projesi hem Ulusal Kalite Etiketi hem de Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Projeye Türkiye, Portekiz ve Romanya’dan 12 okul ve 96 öğrenci katıldı. Kargı Fen Lisesinden 16 öğrencinin yer aldığı projede, öğrencilere Kalite Etiketi sertifikaları okulda düzenlenen törenle verildi. Okulun ve öğretmenin  Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketleri ilerleyen aylarda Çorum’da düzenlenecek törende verilecek.
Proje, İngilizce dil öğretiminde dört temel beceriyi (listening, reading, speaking, writing) geliştirmek amaçlamaktaydı. Öğrencilere eğlenceli ve farklı aktivitelerde İngilizcelerini uygulayarak geliştirme şansı yakaladılar.
Yerli ve yabancı farklı öğrencilerle iletişim kurma becerini geliştirdiler. Öğrencilerin İngilizceyi eğlenceli ve interaktif bir şekilde öğrenmeleri sağlandı. Ayrıca, öğrenciler çeşitli Bilişim Teknolojileri ve Web 2.0 araçlarını kullanarak iletişim becerilerini geliştirme şansına sahip oldular. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.