Fen Lisesi ‘Gençlerle Başbaşa' etkinliğine katıldı
banner110

Kargı Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Duygu Genç gerçekleştirilen etkinliğin öğrencilerin kitap sevgisi kazanmasına, okuma alışkanlığı kazanmasına ve öğrencilerin kendini ifade etme becerisine katkı sağlayan verimli bir program olduğunu  ifade etti.
İspanya'dan kalkıp Mısır Piramitlerinin eteklerinin hazinesini aramaya gelen Endülüslü çoban Santiago'nun masalsı yaşamının felsefi öyküsünü anlatan Paulo Coelho kaleme aldığı Simyacı adlı kitabını Kargı Fen Lisesi 9 ve 10.sınıflarından bir grup öğrenciyle mütalaa edildi.
Kargı Fen Lisesi öğrencilerine ve Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Duygu Genç' e değerlendirmeleri ile katkı sağladıkları ‘Gençlerle Başbaşa’ etkinliğine katıldıkları için teşekkür eden, İl Milli eğitim Müdürlüğü yetkilileri öğrencilere ulaştırılmak üzere Ali Fuat Başgil'in Gençlerle Başbaşa adlı kitabını hediye ederek çalışmalarında başarılar dilediler.
Kargı Fen Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Duygu Genç İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine göstermiş oldukları ilgiden dolayı Kargı Fen Lisesi ve öğrencileri adına teşekkürlerini sundu. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.