Cumhuriyet YBO'nun yıkım ihalesi 19 Ekim'de yapılacak
banner110

Kargı Cumhuriyet Yatılı Bölge Okulu ile birlikte toplamda il genelinde 10 okul için yıkım ihalesine çıkıldı. Bu okullar, Çorum Merkez Atatürk İlkokulu, İskilip İlçesi Ebussud Efendi İlkokulu, İskilip İlçesi Ebussud Efendi Ortaokulu, İskilip İlçesi Azmi Milli İlkokulu, İskilip İlçesi Akşemseddin Anadolu Lisesi, İskilip İlçesi Kurusaray Köyü İlkokulu yemekhanesi, Laçin İlçesi Çok Programlı Anadolu Lisesi, Dodurga İlçesi İmam Hatip Ortaokulu, Osmancık İlçesi Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (D-Blok Anaokulu kısmı) olarak belirlendi.
Çorum İl Özel İdaresi tarafından yapılacak olan ihale ile okulların yıkım işi binalar en kazlardan çıkacak ekonomik değer ifade eden malzemeler karşılığında yapılacak. İhale 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35-a maddesine göre Kapalı Teklif usulüyle 19 Ekim 2022 Çarşamba günü saat 13.45’da, İl Özel İdaresi ana binadaki Genel Sekreterlik toplantı salonunda yapılacak. 

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiCumhuriyet Ybo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.