Çorum Özel Hastanesi Çocuklara Özel resim yarışması düzenledi
banner110

Çorum Özel Hastanesinin geleneksel olarak her yıl düzenlediği ve bu yıl dördüncüsü yapılan 4. Geleneksel Resim Yarışması 23 Nisan 2023 Pazar Günü AHLPARK AVM’de gerçekleştirildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü onayı ile düzenlenen Resim Yarışmasına İl Genelindeki tüm İlköğretim Okullarının 1. Ve 4. Sınıfları arasındaki öğrenciler katılım sağladı. Yoğun bir katılım sağlanan yarışmada ilköğretim grubundaki öğrenciler AHLPARK AVM Etkinlik alanında resim yaparak maharetlerini sergilediler.


Bu seneki yarışmada Cumhuriyetimizin 100. Yılı olması sebebi ile katılımcı çocuklardan “Cumhuriyet Ben’im” konusundaki yeteneklerini sergilemeleri istenmiştir. İlk yılında “Çocuk Gözüyle Hastane ve Doktor”, ikinci yılında “Benim Hastanem, Benim Doktorum”, üçüncü yılında da “Kahraman Sağlık Çalışanları” konuları işlenmişti. Etkinlik alanında çocuklar Çorum Özel Hastanesi tarafından sağlanan boya çeşitleri ile resimlerini kendilerine ayrılan sürede canlı olarak yapmışlardır.
Resim yarışmasına bu sene de yoğun katılım sağlanmış, aileleri ile birlikte resim yapmak için AHLPARK AVM’yi dolduran çocuklar eğlenceli bir gün geçirmişlerdir. Resim yarışmasına katılım sağlayan her çocuğa kitap hediye edilmiştir. Yarışma değerlendirmesi de Çorum Özel Hastanesi tarafından oluşturulan jüri tarafından uzman gözüyle ve objektif olarak yapılmıştır. Resim yarışması Düzenleme ve Değerlendirme Jürisi; Çorum Özel Bilgi İlkokulu Resim Öğretmeni Aybüke Eliaçık, Çorum Özel Ada İlkokulu Resim Öğretmeni Ceren Karataş, Çorum Özel Bahçeşehir İlkokulu Resim Öğretmeni Engin Eryaşar, Çorum Özel TED İlkokulu Resim Öğretmeni Evrim Işık, Çorum Özel Doğa İlkokulu Resim Öğretmeni Gülden Kolukısa, Hitit Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğr. Gör. Neslihan Yılmaz Toprak, Çorum Özel Pınar İlkokulu Resim Öğretmeni Serdar Karaca, Çorum Güzel Sanatlar Lisesi Resim Öğretmeni Yavuz Yücel katılımı ile oluşturulmuştur.


Değerlendirilen eserler sonucunda;
1. Rana Bilge Ceylan – Çorum Özel Pınar İlköğretim Okulu
2. Ada Eryaşar – Çorum Özel Bahçeşehir İlkokulu
3. Zümra Betül Akmeşe – Çorum Özel Ada İlkokulu olarak belirlenmiştir.
İlk üçe giren öğrencilere Çorum Özel Hastanesi tarafından Tablet, Drone ve Kablosuz Kulaklık hediye edilmiştir.
3 öğrenci de Mansiyon ödülü almaya hak kazanmıştır. Verilen Mansiyon ödülleri de çok özeldi. Çorum Özel Doğa İlkokulu Resim Öğretmeni Gülden Kolukısa, mansiyon ödülü kazanan öğrencilerin kendi karikatürlerini poster olarak çizerek öğrencilere hediye etmiştir.


Ayrıca ilk 3 ve mansiyon ödülleri haricinde sergileme ödülü olarak 20 resim daha belirlenmiştir. Sergileme ödülü almaya hak kazanan öğrencilere de Kitap seti hediye edilmiştir.
Hastane İşletme Müdürü Türker Cengiz; “Öncelikle Resim Yarışması için Etkinlik Alanının kullanımını sağlayan AHLPARK AVM Genel Müdürü Sn. Ayhan Kocabaş’a ve AHLPARK AVM Halkla İlişkiler Müdürü Gözde Kabasakal’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Bir teşekkür de yardımları, yönlendirmeleri ve bilgi paylaşımları için Resim Yarışması Düzenleme ve Değerlendirme Jüri üyelerimize sunuyoruz.


Çorum Özel Hastanesi olarak çocuklarımızın bu mutlu gününe ortak oldukları için onur ve kıvanç duymaktayız. Yarışmamıza katılım sağlayan tüm öğrencilerimize, tüm çocuklarımıza ve değerli ailelerine teşekkür ediyoruz.“ diye konuştu.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.