Çelik: Kargı’da şuanda eğitim skandalı yaşanıyor
banner110

Programda ilçedeki eğitim sorunlarına da değinen CHP Kargı İlçe Başkanı Hakan Çelik, Kargı’da şuanda eğitim skandalı yaşandığını iddia etti. Çelik konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı.
‘’Kargı’da şuanda eğitim skandalı yaşanıyor. 2 ilköğretimimiz, 2 tane de orta öğretimimiz var. 2 yıldır pandemi yaşandı. Okullar kapalıydı. Ama maalesef 2 yıl okullar kapalıyken inşaat yapılmadı. Şuan da Akkise’deki Yunus Emre İlkokulu ve Cumhuriyet İlk Okulu kapalı. Bütün öğrencileri Atatürk ilkokulunda eğitim görüyor. 66 aylık bir çocuk sabah 7 de sabahın karanlığında derse başlıyor. Akşamın karanlığında kış gününde soğukta anne babalar orada dışarıda bekliyor çocuklarını. Bu eleştirilecek bir konu çünkü eğitim büyük sorun. Bu pandemi sürecinde ilk başta neden yapılmadı. Bu hafta yıkılmaya başlandı ama ne zaman yapılacağını bilmiyoruz. 2023 eğitim öğretim yılına yani ikinci döneme yetişir mi bununla ilgili herhangi bir bilgimiz yok, bir bilgi de verilmiyor’’ şeklinde konuştu.
ÇELİK, ‘CHP İKTİDARINDA TÜRKİYE’NİN DE KARGI’NIN DA KADERİ DEĞİŞECEK’
CHP İlçe Başkanı Hakan Çelik Kargı’nın birçok sorunu olduğunu belirterek, ‘’İktidar partisi 20 yıldır birçok iş yaptık diyor ama Kargı’da birçok sorun var. Öncelikli olarak arazi toplulaştırması, eğitim, sağlık, Devrez Çayı sulama sorunları, 20 yılda Ak Parti iktidarında giden kamu binaları var. Kapatılan Hacıhamza Beldemiz var. 2023 yılında da 6 lı masanın çıkartacağı adayla inşallah kazanıp bu sorunların hepsini çözeceğiz’’ dedi.
ÇELİK ‘BELEDİYE BAŞKAN ADAYLIĞI İÇİN HENÜZ BELİRLENMİŞ BİR İSİM YOK’
Gazeteci Ozan Acar’ın izleyicilerden gelen yerel seçimlerdeki belediye başkan adayınız var mı sorusuna da cevap veren CHP Kargı İlçe Başkanı Hakan Çelik, ‘’Şuanda ilk önceliğimiz 2023 seçimleri. Onun çalışmalarını yapıyoruz. Zaten CHP Kargı’da hiçbir zaman aday çıkartmamazlık yapmadı. İktidar olsak da olmasak da her zaman aday çıkarttık. Ama şuanda yerel seçimler için bir adayımız yok, böyle bir çalışmamız yok. Önceliğimiz dediğim gibi 2023 genel seçimleri’’ şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
KargiçorumHakan Çelik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.