1 yıllık emeklerini sergilediler
banner110

5.6.7 ve 8. Sınıfların resim dersinde yaptığı bir senelik çalışmaların yer aldığı resim sergisi 13 Haziran 2023 tarihinde Atatürk okulu kütüphanesinde yapılan açılışın ardından ziyarete açıldı.


Resim sergi hakkında bilgiler veren Görsel Sanatlar öğretmeni Züleyha Şaras, Başta akrilik tuvallerin çokça yer aldığı karakalem, modelaj, mozaik, maske boyama gibi pek çok resim tekniğinin kullanıldığı bir sergi hazırladıklarını söyledi. Şaras, ‘’Serginin yapılmasında emeği geçen tüm öğrencilerimize ama bilhassa serginin hazırlığında emek veren öğrencilerimiz Elif Beyza Dikçi, Nisanur Aksu ve çok değerli öğretmenlerimiz Medine Duru, Serap Halıcıoğlu ve Sibel Yapıcı'ya ayrıca tüm emeğiyle bizi destekleyen okul müdürümüz Murat Peker'e çok teşekkür ederiz’’ dedi.


Sergi Cuma gününe kadar sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Turan Ozan Acar

Anahtar Kelimeler:
KargiCumhuriyet Ybo
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.