Gökçedoğan Köyü'nün karantinası kaldırıldı
banner110

Gökçedoğan Köyü, koronavirüs vakalarındaki artış sebebi ile 14 gün karantina altına alınmış, daha sonra 4 gün daha karantina süresi uzatılmıştı.

Kargı Kaymakamlığı, İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi vakaların iyileşmesi ve yeni vaka gözlenmemesi sebebi ile Gökçedoğan Köyü'nün karantinasının tamamen kaldırılmasına karar verdi.

İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisi'nin almış olduğu karar şöyle:

"MADDE 1-İlçe Umumi Hıfzıssıhha Meclisinin 24.03.2021 tarih ve 2021/13 sayılı kararı ile 14 gün süre ile karantinaya alınan ve 07.04.2021 tarih ve 2021/16 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Meclisi kararı karantina suresi 4 gün uzatılan İlçemiz Gökçedoğan Köyüne uygulanan karantinanın vakaların iyileşmesi ve yeni vaka gözlenmemesi sebebiyle 11.04.2021 saat 21:00 itibariyle sonlandırılmasına,

MADDE 2- Karantina uygulaması kaldırılan yerleşim yerlerindeki vatandaşlarımızın maske,mesafe ve temizlik kurallarına uymalarına karar verilmiştir." 

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.