Fevzi Bilgin’in dedesi İsmet Kayacan toprağa verildi
banner110

İsmet Kayacan’ın cenazesi bugün (29 Nisan Cumartesi günü) öğle namazına müteakip Mihrihatun Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Kargı Mezarlığında defnedildi.

Cenazeye Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Çorum Taksiciler Minibüsçüler ve Servisçiler Oto Galericiler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun, Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Helvacı, Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkan Yaerdımcısı Adem Bülbül, Sungurlu Kahveciler ve Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Erdal Kolaylı, Alaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmail Ataç, İskilip Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdurrahman Uysal, İskilip Marangozlar Odası Başkanlığına Selami Koçyiğit, İş insanı Mustafa Akpınar, bazı daire müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Merhuma Allah’tan rahmet Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin başta olmak üzere yakınlarına başsağlığı dileriz.

Haber Merkezi

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.