Doğalgaz alamayan tek ilçe Kargı kaldı
banner110

Geçtiğimiz günlerde Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı’nın Boğazkale ilçesine doğalgaz müjdesi vermesiyle Çorum ilçeleri arasında doğalgaz müjdesi alamayan tek ilçe Kargı kaldı.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Boğazkale Belediye Başkanı Mesut Ocaklı, “Cumhurbaşkanımızın talimatları ile İlçemize Doğalgaz verilmesine karar verilmiş olup Belediyemiz öncülüğünde çalışmalarımız başlamıştır. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız Sayın Fatih Dönmez Beye, Çorum Milletvekillerimize, MHP İl Başkanımıza, Akp İl Başkanımıza, emeği geçen herkese ilçem adına teşekkür ediyorum. Halkımıza hayırlı olsun” ifadeleri kullanıldı.
Çorum’un dünya genelinde büyüyen markası olan Ahlatcı Holding iştiraki Çorumgaz firması, Türkiye genelinde 5 il, 29 ilçe ve 4 belde olmak üzere toplam 38 ayrı noktada doğalgaz dağıtımı yapıyor. Bu denli büyük bir doğalgaz dağıtım firmasının Çorum merkezli olması ise Çorum ve ilçelerinde doğalgaz ağının daha hızlı yayılmasına kolaylaştırıyor.
Tüm yatırımlarının merkezini Çorum’da bulunduran Ahlatcı Holding’in memleket sevgisi göz önüne bulundurulduğunda Kargı ilçesini de doğalgaza kavuşturmak için 2022 yılı içerisinde çalışma başlatmasını Kargı halkı büyük bir heyecanla bekliyor. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.