Lütfullah Kayalar, Çorum’a geldi
banner110

Tarım, Orman, Köyişleri ve Maliye Eski Bakanı Lütfullah Kayalar, bir dizi ziyaret ve toplantılara katılmak üzere Çorum’a geldi. Kayalar; Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ni ziyaret ederek, ÇESOB Başkanı Recep Gür, yönetimi ve oda başkanları ile buluştu. Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve ÇESOB Yönetim Kurulu üyesi Fevzi Bilgin de ziyarette hazır bulundu. Eski Bakan Lütfullah Kayalar, esnafların sorunları hakkında bilgiler aldı.

Öte yandan Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek meslek kuruluşlarının başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşmeler yapan Kayalar, Çorum TSO salonunda eski Anavatan Partisi, Doğru Yol Partisi ve Demokrat Parti kökenli siyasetçiler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve bazı davetlilerin de katılımı ile istişare toplantısı düzenleyerek, gündeme dair açıklamalar yaptı.

Ceren Bilan Topal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.