Besicilere nefes aldıracak kampanya
banner110
Kurban Bayramına kadar geçecek süredeki besi yemi ihtiyaçlarının karşılanması amacı ile faizsiz 'Kurban Bayramı Vadeli Yem Kredisi' başlatıldı.
Tarım Kredi Yem markalı büyükbaş ve küçükbaş hayvan besiciliğine yönelik karma hayvan yemlerinin, Kurban bayramına kadar faizsiz olarak kredilendirileceği bildirildi.

FAİZSİZ 45 GÜN VADE

Kurban Vadeli Yem Kredisi kullanacak olanlara vade süresi olan 45 gün boyunca hiçbir kredi maliyeti yansıtılmayacağı kampanyadan yararlanmak isteyen Kargı Tarım Kredi Kooperatifi arayarak isimlerini yazdırabilecekleri dile getirildi.
Tarım Kredi, ağırlıklı olarak küçük ve orta ölçekli üreticilere yönelik destek verecek. Üreticilerin özellikle pandemi süreci sonrasında piyasada yaşanan olumsuzluklardan etkilenmemeleri, Kurban Bayramına kadar ihtiyaçlarının aksamadan karşılanabilmesi amacıyla bu kampanya düzenlendi." 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.