Mustafa Yıldız, İl Genel Meclis Üyeliği için başvurdu
banner110

Geçmiş dönemlerde de AK Parti’de 2 dönem İl Genel Meclis Üyeliği yapan Mustafa Yıldız 2024 yılında yapılacak olan seçimlerde yeniden aday adayı olduğunu açıkladı. AK Parti Kargı İlçe Başkanlığı’na giderek dosyasını İlçe Başkanı Adem Bülbül’e teslim eden Mustafa Yıldız aday adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Mustafa Yıldız yaptığı açıklamada; ‘1994-1999 yılları arasında Halılar Köyü muhtarlığı yaptım. 2004 yılında üye olduğum AK Parti’de aynı yıl İl Genel Meclis Aday Adayı olarak başvurdum. Ancak aday olamasam da aday arkadaşlarla köy köy gezerek çalışmalara katıldım. 2004-2009 yılları arasında AK Parti Kargı İlçe yönetim kurulu üyeliği yaptım. Nasip oldu 2009 ve 2014 yıllarında yapılan seçimlerde 2 dönem İl Genel Meclis Üyeliği yaptım. İl Genel Meclisi Üyeliği yaptığım dönemlerde tüm köylerimiz ve köy muhtarlarımızla iyi ilişkiler içerisinde buldum.

Tüm köylerimizin sorunlarıyla yakından ilgilenerek çözüm sağlamaya çalıştım. Kısacası geçmiş dönemlerde yaptığımız özverili çalışmayı yeniden yansıtmak, köy ve köylülerimizin sorunlarını çözerek hizmet etmek üzere 2024 yılında yapılacak olan seçimlerde partimden Aday Adayı olmaya karar verdim. Partimiz de uygun görürse vatandaşlarımıza yeniden hizmet etmeye hazırım’’ dedi. 

Turan Ozan Acar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.